TancamentsTerrasses.com

Tancaments de terrasses en alumini per particulars, bars, restaurants i hotels


 
d
      Carrer Ample, 19
      Vilamacolum - Girona
      Tel: 972520493 Fax: 972520493
      Mòbils: 661700897 - 615541727
      E-Mail:
gironne

Distribuïdor oficial de:

alured

Thermotec

ASK Systems

ASK SystemsPB Finestre - Karsen Krown

 

 

 

 

 

LOPD

 

 
 

Terrasses d'alumini per particulars, bars i restaurants

cobertecnic

Totalment hermètics a l'aigua i el vent, sent al seu torn una coberta lleugera de característiques immillorables. Disposem d'un sostre per a cada espai i necessitat, podent ser fix o mòbil segons l'aplicació. A més pot accionar-se de forma automàtica o manual per permetre la ventilació gradual de l'interior de l'estança. De la mateixa forma hi ha la possibilitat d'acoblar plaques transparents, trasllúcides i/o opaques per poder variar la il·luminació en l'interior del tancament requerit.

a

És de fàcil instal·lació, ja que no és necessària la realització d'obres i pot instal·lar-se amb canalització i recollida d'aigua. Compleix totes les característiques aïllants, per aconseguir un absolut estalvi energètic. A més, es poden acoblar plaques de policarbonat, plafó sándwich i/o vidre càmera, per poder variar la il·luminació i l'aïllament tèrmic en l'interior del tancament.

a

No requereix manteniment, havent-n'hi prou amb la neteja domestica habitual per a que el seu aspecte i funcionament sigui sempre com el primer dia.

 

Toldo

Disposem de un tendal especial per la protecció solar exterior dels nostres sostres fixos i mòbils COBERTECNIC de vidre o policarbonat.

toldo mobil

Totes les teles estan dotades de un alt factor de protecció dels raig UV i Filtren com a mínim el 90% de la radiacions UV.

S’assegura la constant tibantor de la lona gràcies a un sistema patentat.

 

Sostre Fis Autoportant

També oferim sostre fix autoportant.

El nostre sostre fix de plafó sándwich és d'excel·lent qualitat i ofereix gran varietat d'acabats.

El plafó sándwich autoportant aporta a la coberta una sèrie de característiques tècniques que ho fan adequat en espais on es busca conjugar estalvi energètic, protecció solar i un perfecte aïllament.

autoportant

També disposa de solucions davant el soroll, afegint al plafó una làmina de cauho que fa de barrera acústica.

 
 
© 2011 TancamentsTerrasses.com Tots els drets reservats.  
Emporda Disseny Web  
res res