TancamentsTerrasses.com

Tancaments de terrasses en alumini per particulars, bars, restaurants i hotels


 
d
      Carrer Ample, 19
      Vilamacolum - Girona
      Tel: 972520493 Fax: 972520493
      Mòbils: 661700897 - 615541727
      E-Mail:
gironne

Distribuïdor oficial de:

alured

Thermotec

ASK Systems

ASK SystemsPB Finestre - Karsen Krown

 

Marques utilitzades:

 Cobertecnic Renova
 Renson PB Finestre
 Hormann Doccia
 Stac Aluporta
 Thermia Eurotronic
 Espo Perlum
 Aislaglas Moviglass
 Lagune Fixscreen
 Solisysteme Tecniter
 DFM  

LOPD

 

 
 
linia

Tancaments lliscants i plegables en alumini

Instal·lem tancaments plegables ESPO i tancaments sense perfils verticals MOVIGLASS

Espo

Fabriquem a mida 11 sèries amb les quals es poden delimitar espais oberts o dividir interiors, tant en tramsrectes com formant corba, amb il · limitades possibilitats de combinació d'obertura i de fulles, aconseguint el màxim d'espai lliure. .

s

Totes les sèries tenen l'opció a marc inferior encastat, superposat, amb rodament inferior o marc encastat inoxidable.

s

El sistema permet la instal · lació de qualsevol vidre o panell. Partint de la sèrie 35, s'han anat incorporant sèriesque afegeixen noves prestacions al sistema. Disposem de dues sèries amb persiana mallorquina amb la possibilitat que les lames siguin fixes i orientables i una altra sèrie especial per a la col · locació de vidre ambveneciana interior.

s

La sèrie 80 incorpora el trencament de pont tèrmic, aconseguint un excel · lent aïllament del fred o calor. Els nostres tancaments poden ser lacats en qualsevol color de la gamma RAL Classic, anoditzats o imitaciófusta.

s

 

Moviglass

El major avantatge del sistema moviglass és en aplicacions on hi hagi la necessitat de no alterar l'arquitectura de la façana de l'edifici i on hi hagi necessitat d'evitar qualsevol tipus de bastidor que alteri la visibilitat a través d'un tancament.

Els sistemes moviglass tenen múltiples aplicacions, podent-se utilitzar:

En rehabilitació d'habitatges: es pot utilitzar per crear tancaments de piscines, pèrgoles, glorietes o de jardins d'hivern (utilitzant els tancaments moviglass com laterals) i per tancar: porxos, solàriums, àtics, balcons, terrasses i galeries.

En divisió d'interiors: per dividir salons en hotels i restaurants, en tallers d'automòbils crear zona de venda o despatxos, per crear espais reservats en ens públics per a fumadors.

a

Tancaments de vidre temperat sense perfils verticals, que aquesta ideat per guanyar en transparència i no obstaculitzar la vista. Les fulles són independents i es poden lliscar passant per qualsevol angle, assolint una obertura total al recollir-se en un o diversos extrems de la terrassa o porxo. Els perfils són de gran gruix i el vidre temperat és de 6, 8 i 10 mm amb cants polits per a la seva manipulació segura. A més s'ha ideat un nou sistema de subjecció al perfil, no cal mecanitzar i quedant protegit de possibles fissures que això podria ocasionar, quedant un conjunt de gran resistència i seguretat.

Així mateix la guia inferior pot encastar, no influint en la seguretat del tancament, gràcies a un sistema de protecció entre fulles. El tancament moviglass de vidre temperat és de molt fàcil i ràpid muntatge, ja que inclou marcs laterals, distanciadors en tot el perímetre i perfils compensadors laterals i inferior, per vèncer petits desnivells i assegurar el correcte funcionament. Inclou tot el material per a la seva instal · lació (excepte tacs i cargols per a la subjecció a obra) i un manual per al degut muntatge, només cal la mínima eina.


 

 
 
© 2011 TancamentsTerrasses.com Tots els drets reservats.  
Emporda Disseny Web  
res res